Blended is vooral een mix van kinderachtige grappen en flauwe schunnigheden

Blended Recensie

Er valt weinig te lachen of te zwijmelen in Frank Coraci’s romcom Blended, waarin twee alleenstaande ouders na een mislukte date toevallig een gezinsvakantie in een luxe resort blijken te delen.

Lees verder

De clichématige serie Rechercheur Ria is best charmant

Rechercheur Ria Recensie

Rechercheur Ria is een clichématige, maar charmante tv-serie met acteurs als Ellen Pieters, Victor Löw en Birgit Schuurman die zichtbaar plezier hebben in hun werk,

Lees verder

CultuurBewust Op Reis: Praag

Praag Lijstje

CultuurBewust.nl selecteert deze zomer voor jou per rubriek dé culturele uitjes in een bepaalde vakantiestad. Dit keer is dat Praag.

Lees verder

Zoetsappige The Fault in Our Stars laat bioscooppubliek huilen

The Fault In Our Stars Recensie

The Fault in Our stars gaat over twee tieners die terminaal ziek zijn en elkaar hebben gevonden. Zelf zegt de film geen zoetsappig verhaal te zijn, toch is er een flinke suikerlaag over de film gestrooid.

Lees verder

Peter Blok: “Het is leuker om met een bijl op een auto in te slaan, dan de nette buurman te spelen

Peter Blok Interview

Peter Blok presenteert SummerNights at the Movies I: Helden & Schurken. Een avond waarbij filmmuziek ten gehore wordt gebracht. Peter Blok vertelt over zijn favoriete filmmuziek en voorkeur voor het spelen van een schurk.

Lees verder

CultuurBewust Op Reis: Istanbul

Istanbum Lijstje

CultuurBewust.nl selecteert deze zomer voor jou per rubriek dé culturele uitjes in een bepaalde vakantiestad. Dit keer is dat Istanbul.

Lees verder